Lokalno in sezonsko
Restavracija Mangrt deluje na principu postrežbe več hodnih menijev sestavljenih izpod rok priznanega chefa Tomaža Sovdata.
V intimnem vzdušju vam bomo postregli s kulinaričnimi presežki, sestavljenimi pretežno iz lokalnih in sezonskih sestavin. Pestra izbira vin različnih slovenskih vinorodnih okolišev pa bo vašo kulinarično izkušnjo še obogatila.
Gostje boste tako izbirali med štirimi in šestimi hodi, ki jih bomo na vašo željo nadgradili z vinsko spremljavo. A la carte ne strežemo.
4- hodni meni sestavljajo hladna in topla predjed, glavna jed ter sladica.
Dober tek!
Ponujamo 4- ali 6-hodne degustacijske menije, ki temeljijo na lokalnih sestavinah in sezonskih živilih, zato meni večkrat spreminjamo.
Še posebej smo ponosni na proizvode naših lokalnih proizvajalcev: sire, postrvi, jagnjetino in divjačino.
V primeru, da imate posebne omejitve glede hrane, nas prosim predhodno obvestite. Tako se lahko ustrezno pripravimo in ustrežemo vašim željam.
Restavracija Mangrt
Log Pod Mangartom 57
5230 Bovec
Cenjeni gostje, obveščamo vas, da bo naša restavracija zaprta do 6. 3. 2025 zaradi letnega dopusta.