Pravilnik o piškotkih

Ta pravilnik o piškotkih razlaga, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, če želite razumeti, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov ki jih uporabljamo, podatke ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in hranimo vaše osebne podatke, glejte naš pravilnik o zasebnosti. Svoje soglasje lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani. Preberite več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v naši politiki zasebnosti. Vaše soglasje velja za naslednje domene: restavracijamangrt.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. Piškotki so shranjeni v vaši napravi, ko se spletno mesto naloži na vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, naredijo spletno mesto varnejše, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in nam pomagajo analizirati spletno mesto, da vidimo kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran uporablja piškotke prvih oseb in tretjih oseb iz več razlogov. Piškotki prvih oseb so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih osebno prepoznavnih podatkov. Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih straneh, se uporabljajo predvsem za razumevanje uspešnosti spletnega mesta, za interakcijo z našo spletno stranjo, za varovanje naših storitev, za zagotavljanje ustreznih oglasov za vas in za vse, kar vam omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveni za delovanje strani: Nekateri piškotki so ključni, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečujejo kakršne koli varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne hranijo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v svojo košarico in varno zaključite nakup.
Statistika: Ti piškotki shranjujejo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati uspešnost spletnega mesta in kje potrebuje izboljšanje.
Trženje: Ti piškotki se uporabljajo za personalizacijo oglasov, ki vam jih prikazujemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam tudi pomagajo spremljati učinkovitost teh oglaševalskih kampanj. Podatke, shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.
Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo določenim nepomembnim funkcionalnostim na naši spletni strani. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali deljenje vsebine s spletnega mesta na platformah družbenih medijev.
Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljšo in učinkovitejšo izkušnjo pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko spreminjam nastavitve piškotkov?

Če se boste pozneje skozi sejo brskanja odločili spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete kartico »Nastavitve piškotkov«. To bo znova prikazalo obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete svoje soglasje. Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve svojega brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite https://sl.wikipedia.org/wiki/Pikotek

Zaprto od 4.2. do 7.3.

Cenjeni gostje, obveščamo vas, da bo naša restavracija zaprta od 4.2. do 7.3.2024 zaradi letnega dopusta.